• Trend Alert

  En trendrapport med tydliga affärskonsekvenser som kombinerar utvecklingen i omvärlden, branschen och hos konsumenter med spaningar, benchmarks och inspel. Trend Alert är ett effektivt underlag för att driva din affärs-, sortiment- och produktutveckling.

 • Innovation Day

  En innovationsprocess från tanke till lanseringsbeslut som kulminerar i en kreativ heldag där de viktigaste intressenterna i organisationen engageras, samtidigt som Sprillo framtidssäkrar resultatet. Efter en strategisk utvärdering konceptutvecklar vi de mest lovande idéerna. Tillsammans med vår beställare skapar vi på så sätt koncept med både stark intern förankring och som får fina resultat i konsumenttester.

 • Trennovation

  Trennovation består av två delar: TrendTimer är ett verktyg som säkerställer att vi skapar koncept som är tillräckligt spetsiga för att vara relevanta om 2–3 år. Möjlighetskartan är en kartläggning av innovationsområden kopplade till de aktuella trenderna.

 • Innovation Trip

  Tillsammans innoverar vi på plats. Vi identifierar var i världen där det händer som mest just nu, sedan scoutar vi relevanta butiker, restauranger och personer att inspireras av. På plats bearbetar vi spaningarna, konceptutvecklar idéer och paketerar det hele.

Vill du veta mer om hur vi jobbar?

Ring oss!
In English