Höst i NYC? Tre nya Sprillo-favoriter: Minimalistisk mexikansk frukost på @atlanyc / Livlig fredagsvietnames i Greenpoint @diandi.nyc / Prisvärt, rejält, koreanskt på @hernameishan - Enjoy!
Open House hos innovationsinkubatorn New Lab i Brooklyn. Odlingssystem, 3D-everything och världens snyggaste el-motorcykel från svenska @tarform - thanks for a great showcase of all your talented members @newlab
Nyinvigning av Nationalmuseet och urpremiär för Fredrik Erikssons restaurang🍾 Stort mäktigt grattis!!!
Hemmakrog så hemlig att den nog inte finns längre. Men de unga, hyperkreativa kockarna @labproject30c skapar en så pass unik upplevelse i sitt lilla lägenhetskök att vi tar en snar återuppståndelse för givet. Mat som lirar med keramik @ateme_ceramics , personlig service som kompletterar finviner och örtbrygder. Tack för en fantastisk middag! 🙏🏻
Eating is the new shopping! Gina Tricots nya kafé Flik. Smaktips - Blue Magic Shake 💎
Glöm inte Södra teatern. Vegetarisk comfort food for realz! 👌🏻#södrateatern
Sprillo testar lunchen på nya restaurangen Nabo intill Tegnérlunden. Fräscha nordiska råvaror i säsong, så som timjanstekt gårdskyckling, gröna bönor och kantareller. Ett plus för den goda soppan som serveras innan huvudrätten + prio för vegorätt på menyn. Priset? 135kr! Kan varmt rekommendrras!
Sprillo spanar. CPH idag.
Idag är Sprillos researchteam på @downtowncamper Här jobbar vi på med våra projekt och testar samtidigt hotellets utbud. Vi kan varmt rekommendera deras härliga lunch och dagens juice som serveras på nionde våningen!
@mjukmjuk_sthlm första smakprovning! Igår bjöd Jeremy Dipaolo på sjukt goda frukost-smaker i dessertform 😜 #fiordelatte med krispiga cornflakes och växtbaserade Veganana #banan med #coconutcreme Kommer lagom till nästa sommar! 🍦🙌🏽
Igår besökte Sprillo @matologi! Detta är en årlig mässa anordnad av @slu.sweden för att belysa frågor kring mat och hållbarhet. Spännande samtal avlöste varandra under dagen och intressanta företag och forskare fanns på plats. @optima_planta visade hur man kan odla inomhus med 99 procent mindre vatten än vid vanlig odling, ciabattan med pulled @vegmesverige var utsökt och kaffet från @sjostrandcoffeeconcept som görs med komposterbara kaffekapslar gav en särskilt god eftersmak.
Tittar du förbi London på semestern? Våra färskaste restaurangtips från gångna helgen är: Henrietta Bistro - fräscht baskiskt på kul cocktailhotell. Gå loss på croquetas och chipirones. Smoking Goat - thailändsk smaksmäll över öppen eld, livlig vibb i ett rus av långmarinerade fläskspett. St. Leonards - modern fisklyx i luftig lokal, med skäggiga bandidos vid grillen och ostron-overload på isbädd. Enjoy!
Företag for Change! Mer sånt lär vi få se. (Gött!) #johannyström
På Sprillo fyller hela teamet år på samma dag. I år fyller vi år idag. Presentpåsarna langas runt och solen skiner på Skeppsholmen! @jonnadaglidenhunt @christinaxcheng @carinbarin @julia.spirit @journalistjohan @josevargo @aurbansdotter
Åh, tänk att ha fått inspirera till Arlas sommarmjölk! @arlasverige
Tack för ikväll👊🏼 Å tack för ett grymt arr Gunnar Risting och @netlightconsulting #edgexfoodtech @agilahrpodden
Säg hej till Jonna! Nyanställd trendanalytiker på Sprillo som tidigare har arbetat på The Future Laboratory i London, bevakat trender i tidningar som Monocle, The Telegraph och Wallpaper – och varit chefredaktör för Plaza Kvinna. På sin fritid driver hon solglasögonmärket Oh My Eyes, testar nya hotell och simmar jättesnabbt. Det godaste hon vet (förutom pizza)? "Asiatisk mat slår det mesta enligt mig. Är spänd på att testa alla roliga nyheter i Stockholm på den fronten efter ett års föräldraledighet. Barnvakt någon?”
Tack för En ovanligt vild middag, med en smakrymd utöver det vanliga på både tallrik å glas. Ryssgubbe och vicker är nyfavoriter. Å det grekiska bubblet. @lifebylisen @spritmuseum och den oförglömliga Nadja Kalsson #vildvuxet
Ypperligt exempel på designkraft. Dessutom med delikat innehåll. #getrawbars
I veckan fick vi på Sprillo besök av studenter från @theohiostateuniversity Dessa långväga gäster pluggar företagsekonomi och hållbarhet och de ställde många spännande frågor till oss. Kul att träffa dessa unga förmågor som precis som vi brinner för hållbara affärsmöjligheter!
In English