Finlunch på Nationalmuseum signerat @chef_fredrikeriksson Vi är stolta att ha varit med på ett hörn i utformningen av restaurangens koncept och filosofi med stort fokus på svenska råvaror och traditioner. ”Intresset har överträffat allas förväntningar. Stockholmarna älskar framförallt våra vegetariska rätter,” säger Patrik Högberg, källarmästare. Sprillo kan inget annat än att hålla med!👌🏼
Lunchtips i Stockholm! Affärslunch på @restaurangilse med såväl öppna barplatser som mysiga små vrår för avskiljda möten!
Nya koreanen Madame på Tjärhovsgatan kommer med heta rekommendation. Missa inte heller techiga toaupplevelsen.
Tack DN och Gulddraken för en förträfflig kväll. Och stort grattis till alla vinnare, inte minst till vår huskock @chef_fredrikeriksson !
Grattis till Hedersdraken🎉 Så fint att jobbet med Krogkoden gör sån skillnad! Skål🥂 // trendanalytiken #fredrikfamiljen #restaurangnationalmuseum #långbrovärdshus #restaurangasplund
Designveckan i Stockholm bjuder allt mer på upplevelser utanför mässhallen för allmänheten. ✔️Missa inte att boka en guidad visning hos designduon @fargblanche i deras Baker’s House på Södermalm, en fd knäckebrödsfabrik med tillhörande våning från 1800-talet som fortfarade finns i Blanche familjs ägo. Sista dagen 9/2.
Ny lunchfavorit i centrala Stockholm - Ai Ramen på Gamla Brogatan 27. Här testas en Sthlm Shoyu, med fläsksida, vetenudlar och kycklingbuljong - perfekt i förkylningstider!
Ikväll invigs nya utställningen Framtidens mat & dryck på @spritmuseum - tittar man riktigt noga finns där ett stycke Sprillo att beskåda.
Missa inte dessa tre matiga helgtips från Köpenhamn! @winterspringdk för vackert dekorerade bakverk i minimalistisk miljö. @hotelsanders för gudomlig hela-dagen-frukost i ett av nordens bästa och vackraste hotell. @baestcph för napolitansk pizza varvat med vegetariska sidorätter i italienskt matmecka - lika bra som hajpat av Netflix Ugly Delicious-serie.
Vuxna män som sliter upp kartonger på YouTube? Sprillo-Johan utreder fenomenet Unboxing i veckans Stil i P1. Lyssna på SR Play. Link in bio.
Sprillo in good company. Tack @tidningenbuffe för ett munvattnande nyårsnummer! 😋 #plantbased #honey #guthealth
Våra vänner på @pieceofwork.se tomtade förbi vår gröna kakelugn med nydesignade bakmixar till hela teamet. Tack!!
”Neeej, sustainability ÄR viktigare än convenience”. Fortfarande oavgjort efter trendduster i Malmö, Oslo och Köpenhamn. Helsinki here we come!
Prelude till Årets julklapp 2018🤓
Höst i NYC? Tre nya Sprillo-favoriter: Minimalistisk mexikansk frukost på @atlanyc / Livlig fredagsvietnames i Greenpoint @diandi.nyc / Prisvärt, rejält, koreanskt på @hernameishan - Enjoy!
Open House hos innovationsinkubatorn New Lab i Brooklyn. Odlingssystem, 3D-everything och världens snyggaste el-motorcykel från svenska @tarform - thanks for a great showcase of all your talented members @newlab
Nyinvigning av Nationalmuseet och urpremiär för Fredrik Erikssons restaurang🍾 Stort mäktigt grattis!!!
Hemmakrog så hemlig att den nog inte finns längre. Men de unga, hyperkreativa kockarna @labproject30c skapar en så pass unik upplevelse i sitt lilla lägenhetskök att vi tar en snar återuppståndelse för givet. Mat som lirar med keramik @ateme_ceramics , personlig service som kompletterar finviner och örtbrygder. Tack för en fantastisk middag! 🙏🏻
Eating is the new shopping! Gina Tricots nya kafé Flik. Smaktips - Blue Magic Shake 💎
Glöm inte Södra teatern. Vegetarisk comfort food for realz! 👌🏻#södrateatern
In English